Andrew Abraham

andy-0101 My name in Andrew Abraham. I have been investing in commodities and managed futures since 1994. I adhere to the philosophy of trend following. Trend following stresses a disciplined approach to commodity/ futures trading. Successful trend following and commodity futures investing requires patience, discipline and actively managing the risk. What sets me apart from other traders is that I am not only concerned about the return on investment but how much risk I will have to tolerate to achieve my goals.

Contact Details

If you are interested in contacting for speaking engagements. Please email me at Andrabr9@gmail.com or call 954 903 0638.

Books Worth Reading

Sponsored Listings

Risk Warning

Futures and commodity trading involve substantial risk. The evaluations of futures and commodities may fluctuate and as a result, clients may lose more than their original investment. In no event should the content of this website be construed as an express or an implied promise, guarantee or implication by, that you will profit, or that losses can or will be limited in any manner whatsoever. Past results are no indication of future performance. Information provided on this website is intended solely for informative purposes and is obtained from sources believed to be reliable. Information is in no way guaranteed. No guarantee of any kind is implied or possible, where projections of future conditions are attempted.

infolinks

Links

Trend Following CTA abraham investment management
Binary Options
Learn Forex Trading Online
Get a grip on forex trading with this free online course.
Tax Software

Trading Thoughts In Sweedish

Andrew Abraham, Abraham Investment Management

You can go to google translate. No I do not speak Sweedish but was asked my thoughts from a Hedge fund magazine in Sweeden

Nedgradering av USA var varken förvånande eller oväntad. Om vi skulle bete oss på samma sätt med vår hushållsekonomi hade vi för länge sedan varit hemlösa. I slutändan kan man inte spendera mer än vad man tjänar. Med amerikanska trupper i Afghanistan och i Irak har USA ett enormt negativt bidrag till kassaflödet. Den viktigaste frågan är nu hur man ska bevara värdet i sin portfölj eller tom generera avkastning. Marknaden är alltid i förändring och nedgraderingen kan också ses som en möjlighet till ny positionstagning. Man behöver egentligen aldrig förutse utvecklingen av någon marknad utan i stället följa rådande trender. Ett bra exempel är guld. Guld är nu upp omkring 25 % och trenden är fortsatt stark. På valutasidan så har perioden från i våras till idag varit baserad på schweizerfrancenen som “safe haven“. I stället för att strikt fokusera på ekonomiska nyheter måste man som förvaltare ha en väl genomtänkt plan för att fånga både stigande och fallande trender oavsett vilka nyheter som presenteras. Planen måste vidare sätta riskhanteringen i centrum. Då har, historiskt sett, trendföljande strategier kunnat dra nytta av perioder med stor osäkerhet. Exempel i närtid är 2007 och 2008. Med kraftiga nedgångar på aktiemarknaden har trendföljande förvaltare inte bara fångat denna trend utan också trender i energisektorn och jordbruksprodukter. Vi vet aldrig åt vilket håll marknaden kommer att röra sig och inte heller den verkliga orsaken. Nedgradering av USA kommer att få stora konsekvenser och trendföljande strategier borde ha möjlighet att dra nytta av situationen.

Hedgefonder.NU article


Be Sociable, Share!
Add This! Blinkbits Blinklist Blogmarks BlogMemes BlueDot BlogLines co.mments Connotea del.icio.us de.lirio.us Digg Diigo DZone Facebook FeedMeLinks Folkd.com Fleck Furl Google Google Reader icio.de IndianPad Leonaut LinkaGoGo Linkarena Linkter Magnolia Mister Wong MyShare Ask.com MyStuff Ask.com Yahoo! MyWeb Netscape Netvouz Newsgator Newsvine Oneview.de RawSugar reddit Rojo Segnalo Shadows Simpy SlashDot Smarking Sphere Spurl Startaid StumbleUpon TailRank Technorati ThisNext yigg.de Webnews.de ReadMe.ru Dobavi.com Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com Plugin by Dichev.com

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>